Contactinformatie

info@qolor.nl

Postadres

Keurenplein 41 Unit D6161

1089 CD

Amsterdam

WhatsApp

LinkedIn

Vragen over werken bij Qolor?

Bespreek de mogelijkheden

Wil jij ons team van specialisten versterken en ons helpen organisaties naar een hoger niveau te tillen? Of heb je vragen over ons of onze werkwijze? Neem contact op om met ons in gesprek te komen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Open sollicitatie?

Ben je enthousiast geworden maar hebben we momenteel geen vacature voor jou ertussen staan? Stuur je motivatie en CV naar ons op en we kijken samen met jou naar een passende plek!

Dorrith

Samen voor resultaat

Wij zijn Qolor. Een bonte verzameling van vakmensen met ieder zijn eigen specialisme en achtergrond. Toch delen we veel met elkaar. Letterlijk, zodat we weten wat we aan elkaar hebben en onze expertises worden ingezet waar ze de meeste waarde hebben. Maar ook figuurlijk, omdat we geloven dat kennis, ervaring en analytisch vermogen de basis zijn van onze dienstverlening. Het stelt ons in staat om complexe situaties te begrijpen om deze vervolgens inzichtelijk te maken en te doen wat er nodig is om tot een oplossing te komen.

Wat kandidaten zeggen

“Vanaf het begin voelde ik me een volwaardig lid van het team en ik vind het fijn hoe iedereen helpt bij elkaars persoonlijke ontwikkeling

Dinant Bisseswar Cybersecuritymanager

“Van het eerste gesprek voelde Qolor als een warm bad. Dit gevoel is nooit weggegaan”

Laurens Gruwel Safety manager

Onze klanten

Wij voelen ons sterk betrokken bij de klant, de opdracht en de medewerkers. Wij gaan met met dezelfde energie, integriteit en zorgvuldigheid te werk als we voor ons eigen bedrijf zouden doen. Met deze klanten hebben we samengewerkt.

Begin aan een nieuwe uitdaging

Ontdek een carrière bij Qolor