Begin aan een nieuwe uitdaging

Ontdek je carrière bij Qolor

Passende vacatures voor Cybersecurity

Cybersecurity consultant (Senior)

Cybersecurity
Als ervaren consultant neem je het voortouw in verschillende rollen bij onze klanten. Je werkt zowel zelfstandig als in teamverband en hierbij pas je je kennis en ervaring toe om het doel te behalen. Ook ga je ons helpen bij het verder professionaliseren van cybersecurity.

Open sollicitatie?

Ben je enthousiast geworden maar hebben we momenteel geen vacature voor jou ertussen staan? Stuur je motivatie en CV naar ons op en we kijken samen met jou naar een passende plek!

Dorrith

Blijf op de hoogte van nieuwe vacatures


Loading

Samen voor resultaat

Wij zijn Qolor. Een bonte verzameling van vakmensen met ieder zijn eigen specialisme en achtergrond. Toch delen we veel met elkaar. Letterlijk, zodat we weten wat we aan elkaar hebben en onze expertises worden ingezet waar ze de meeste waarde hebben. Maar ook figuurlijk, omdat we geloven dat kennis, ervaring en analytisch vermogen de basis zijn van onze dienstverlening. Het stelt ons in staat om complexe situaties te begrijpen om deze vervolgens inzichtelijk te maken en te doen wat er nodig is om tot een oplossing te komen.

Qolor over ons betrokken

Wat kandidaten zeggen

“Vanaf het begin voelde ik me een volwaardig lid van het team en ik vind het fijn hoe iedereen helpt bij elkaars persoonlijke ontwikkeling

Dinant Bisseswar Cybersecuritymanager

“Van het eerste gesprek voelde Qolor als een warm bad. Dit gevoel is nooit weggegaan”

Laurens Gruwel Safety manager

Onze klanten

Wij voelen ons sterk betrokken bij de klant, de opdracht en de medewerkers. Wij gaan met met dezelfde energie, integriteit en zorgvuldigheid te werk als we voor ons eigen bedrijf zouden doen. Met deze klanten hebben we samengewerkt.

Begin aan een nieuwe uitdaging

Ontdek een carrière bij Qolor